Datasets

Tots els datasets públics localitzats, utilitzats i creats per l'equip s'han recopilat i publicat en format obert al repositori web Open Data Women per facilitar que tothom pugui reutilitzar les dades.

Us animem a visitar el portal web i a reutilitzar les dades per a generar més coneixement.

 En el procès de cerca de dades obertes, es van identificar datasets no disponibles amb desagregació trimestral, aspecte fonamental per a l'anàlisi i la presa de decisions contra les impactes viscuts en dones i homes relacionats amb certs esdeveniments, com ho és la pandèmia del COVID-19, o datasets sense desagregació puntual dels tipus de delictes integrats.

A continuació s'indiquen les dades en qüestió:

 

DadesFontReclamem
Atencions dels Serveis i oficines d'informació i atenció a les dones (SIAD) i Oficines de l’Institut Català de les DonesGeneralitat de CatalunyaDesagregació trimestral de dades, així com una actualització trimestral.
Resta de delictes contra la llibertat i indemnitat sexualMinisterio del InteriorDesagregació dels delictes relatius a la prostitució i a la explotació sexual.
Violència física y sexual fora de la parella Delegación del Gobierno contra la Violencia de GéneroActualització anual i trimestral d'aquestes dades a nivel d'Espanya.